Noul ministrul al Transporturilor anunță apariția unei noi companii de investiții rutiere,...

Noul ministrul al Transporturilor anunță apariția unei noi companii de investiții rutiere, „care va gestiona proiectele mari de autostrăzi și drumuri expres”

0
DISTRIBUIȚI

Cătălin Drulă, ales deputat de Timiș în urma scrutinului de la începutul lunii decembrie și numit acum ministru al Transporturilor în Guvernul Cîțu, a anunțat că va fi înființată o nouă companie de investiții rutiere, care va avea ca obiect de activitate gestionarea marilor proiecte de șosele de mare viteză.

„Azi preiau mandatul de ministru al Transporturilor. Am primit zilele acestea foarte multe mesaje de încurajare.


Încrederea voastră mă onorează și mă obligă. O să-mi dau toată priceperea să facem treabă bună la minister. Am spus și ieri la audierile din parlament că succesul depinde de echipe, nu de un singur om. De aceea, perioada următoare o să o dedic construcției de echipe. Avem nevoie să creștem capacitatea de a livra proiecte pentru România. Îmi doresc să convingem oameni capabili și pasionați să facă pasul către administrația publică și în același timp profesioniștilor din administrația actuală le spun că au partener în mine. Avem o oportunitate unică să dezvoltăm infrastructura în următorii ani, avem linii de finanțare solide, trebuie să construim și capacitatea instituțională pentru managementul acestor proiecte. De aceea, vom operaționaliza noua companie de investiții rutiere care va gestiona proiectele mari de autostrăzi și drumuri expres. Vor începe angajările în curând și vor fi pe bune. Vreau să fie un loc unde inginerii, proiectanții, managerii de proiect, experții să fie mândri să lucreze. Vom reveni cu detalii în perioada următoare. Până atunci, vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și vă urez Crăciun Fericit!”, a scris Cătălin Drulă pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.