Penalizări cu repetiție. Încă un proces pierdut de Colterm și Primăria Timișoara...

Penalizări cu repetiție. Încă un proces pierdut de Colterm și Primăria Timișoara cu un furnizor de combustibil

0
DISTRIBUIȚI

Administrația locală s-a schimbat, însă problemele Colterm sunt departe de a se fi încheiat. Compania tocmai a pierdut, împreună cu primăria, încă un proces cu E.ON Energie România SA, iar obligațiile de plată sunt consistente

„Admite cererea formulată de reclamanta E.ON Energie România SA (…) în contradictoriu cu pârâţii Municipiul Timişoara, prin Primar (…), şi Compania Locală de Termoficare Colterm SA (…) Obligă pârâţii la plata către reclamantă a sumei de 6,8 milioane de lei reprezentând penalităţi de întârziere, calculate pentru perioada 1 martie 2019 – 31 martie 2020”, spune sentința de vineri, 4 decembrie, a Tribunalului Specializat Mureș.


Decizia poate fi atacată cu apel în 30 de zile de la comunicare. Astfel, Colterm și PMT au de plătit aproximativ 1,4 milioane de euro doar penalități la facturi neachitate, adunate pe o perioadă de peste un an, pe lângă cheltuielile curente.

În această vară, Colterm și PMT au mai pierdut un proces cu E.ON, pe aproximativ aceeași sumă, tot penalizări, însă pe intervalul 01.02.2018 – 28.02.2019.

Situația de la Colterm, societate aflată în cădere liberă de mai mulți ani, este una dintre principalele preocupări ale noii administrații timișorene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.