Percheziții la o grupare de contrabandiști din Timiș. Ce au descoperit polițiștii

Percheziții la o grupare de contrabandiști din Timiș. Ce au descoperit polițiștii

0
DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de ieri, poliţiştii orașului Făget și Secției 10 Rurale Făget sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat 4 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

„În data de 28 decembrie a.c., în  intervalul orar 09:00 – 15:00, poliţiştii orașului Făget împreună cu Secția 10 Rurală Făget sub coordonarea procurorului  din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Lugoj la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.


Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Poliției Orașului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a trei persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza municipiului Lugoj, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate au vizat doua femei de 44 și 47 de ani și un bărbat de 48 de ani din Lugoj, acesta fiind conduși la sediul poliţiei pentru audieri”, a transmis IPJ Timiș.

În urma descinderilor polițiștii au descoperit  21.420 de țigarete netimbrate, suma de 15.260 de lei, 100 de euro, cinci telefoane mobile, 3.448 de articole pirotehnice și au indisponibilizat două autoturisme. La sediul poliției au fost conduse cinci persoane, doi bărbați și trei femei, în vederea audierilor.

Cele cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru savarsirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, iar o femeie în vârstă de 52 de ani fiind cercetată şi pentru comiterea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.