PNL Timiș a stabilit numele viitorului vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. În...

PNL Timiș a stabilit numele viitorului vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. În ce scandal imobiliar a fost implicat

1
DISTRIBUIȚI

Biroul Permanent Județean al PNL Timiș a votat în cadrul ședinței de joi seara ca Alexandru Proteasa să fie propunerea PNL pentru funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Timiș.

„Mă onorează încrederea acordată de colegii mei liberali pentru a ocupa această funcție alături de președintele CJT, Alin Nica.


Împreună știm exact ce avem de făcut și ce putem face. Dorința mea este să accesăm maximum posibil de fonduri europene pentru a ridica Timișul la nivel european, să schimbăm modul de lucru, gândire și acțiune în Consiliul Județean și să digitalizăm instituția, pentru a fi cât mai eficienți, agili, performanți și verificabili în tot ceea ce facem!”, a precizat Alex Proteasa.

Acesta a studiat Management la Universitatea de Vest din Timișoara în perioada 2012 – 2014. În timpul campaniei electorale pentru alegerile locale au apărut informații despre modul dubios în care Primăria Moșnița a asfaltat niște străzi în câmp pe lângă terenuri ale lui Proteasa, la vremea respectivă consilier local și secretarul  comisiei de urbanism, în timp ce străzi locuite încă așteaptă modernizarea. Proteasa a fost unul dintre ”stâlpii” campaniei electorale a lui Alin Nica, fiind în staff-ul acestuia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.