PNL Timiș vrea un post de ministru în viitorul Guvern

PNL Timiș vrea un post de ministru în viitorul Guvern

0
DISTRIBUIȚI

Rectorul UVT, Marilen Pirtea, care a obținut un nou mandat de deputat pe lista PNL, a precizat, vineri, că așa cum a promis și în campania electorală, proiecte de infrastructură și culturale pentru județul Timiș, toate acestea vor fi ghidul parlamentarilor liberali în acțiunile viitoare.

„Vă asigurăm că vom face tot ceea ce se poate pentru a implementa aceste dorințe ale Timișului, ale timișorenilor”, a afirmat Pirtea.

Șeful său pe linie de partid, Alin Nica, a precizat că filiala este interesată și de portofoliul de ministru.

„PNL va avea, cel mai probabil, zece din zece ministere.


Din cele 47 de filiale, incluzând sectoarele Bucureștiului, e dificil de știut cine va reuși să impună omul cel mai capabil. Avem o strategie per ansamblu, sunt câteva domenii prioritare pentru noi unde dorim să fim sprijiniți și pe acele domenii vom ținti să avem reprezentanți fie sub formă de ministru, fie la nivel de eșalon doi sau trei să ne asigurăm că proiectele Timișului vor fi duse la bun sfârșit”, a spus Nica.

Întrebat dacă vizează postul de ministru al Culturii, Marilen Pirtea a răspuns: „cred că fiecare soldat are în rucsac bastonul de mareșal, de aceea orice e posibil, ar putea să ne surprindă o chestie de genul ăsta, dar, evident la București se analizează. Nu sunt portofoliile împărțite încă între cei trei parteneri de la guvernare de aceea cred că pentru noi cultura este extrem de importantă, la fel și infrastructura. Cum se vor alinia deciziile, să nu zic astrele, vom vedea ce va fi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.