Polițiștii din Timiș, protest după ce guvernul a anunțat înghețarea salariilor: ”Câțule,...

Polițiștii din Timiș, protest după ce guvernul a anunțat înghețarea salariilor: ”Câțule, pentru a ta ordonanță avem zero toleranță”

3
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș s-au adunat în ultima zi din 2020 în fața Prefecturii Timiș să protesteze după ce Guvernul Câțu a decis înghețarea veniturilor bugetarilor.

La protest au venit aproximativ 50 de angajați de la IPJ Timiș, Poliția de Frontieră și de la Penitenciarul Timișoara.

„Câțule pentru a ta ordonanță avem zero toleranță”, „Și noi dăm o ordonanță, sancțiuni cu toleranță, Ați ales să ne porniți, dar știți și să ne opriți?”, „Câțule, cu-al tău Guvern, MAI e-n infern”, „Dialogul social pentru noi e crucial” – era scris pe pancartele purtate de demonstranți. Unul dintre polițiști s-a apărat de ploaie cu o umbrelă portocalie cu sigla PD-L și mesajul ”Băsescu pentru România”, cu trimitere la tăierile de salarii cu 25% din timpul guvernului Boc.

Unul dintre agenți, Valer Kovacs, și-a pus lanțuri la mâini și la picioare transmițându-le guvernanților că „ ”în pandemie, am fost mereu în prima linie.


Nu am primit niciun spor, ba, mai mult, la sfârșit de an am primit o înghețare a salariilor. Vreau să am un trai decent în țarara mea. Eu iubesc România și de asta nu am plecat. Să nu ne gonească din țară cu astfel de măsuri și le doresc să-și întrețină familia numai din salariu”, a declarat acesta.

Polițiștii de la penitenciar au fost cei care au asigurat fondul sonor, suflând aproape non-stop în vuvuzele.

 

3 COMENTARII

  1. caschetistilor, unii oameni nu mai au ce mancat si salarii zero din cauza guvernului dezaxat, voi le aveti umflate si faceti doar nimic sau doar tampenii pentru banii astia. si cereti mai mult?! nenorocitilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.