Polițiștii locali cer ajutorul timișorenilor pentru „adunarea” cerșetorilor din intersecții

Polițiștii locali cer ajutorul timișorenilor pentru „adunarea” cerșetorilor din intersecții

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1488512089">

În ciuda faptului că, în această perioadă, de pandemie agenții de la Poliția Locală Timișoara sunt angrenați, în proporție de 85% în activități care au drept scop combaterea transmiterii noului coronavirus, respectiv activități de verificare persoane carantinate și izolate la domiciliu, asigurare pază-acces unități spitalicești suport covid și centru de carantină migranți de la Liceul CFR, acțiuni pentru verificarea respectării legislației referitoare la purtarea măștii de protecție, polițiștii locali nu au încetat să acționeze în vederea identificării și luării măsurilor legale în cazul oamenilor străzii și a persoanelor care apelează la mila publică.

Astfel de persoane au fost depistate în ultima perioadă în diferite locații din oraș, dar și în intersecții, unde reprezintă un real disconfort și chiar pericol pentru cetățenii Timișoarei, aflați în zonele respective în calitate de conducători auto, pasageri sau pietoni.

Pe această cale, Poliția Locală face apel la cetățenii care observă astfel de persoane să sesizeze locația la numerele de telefon 0256.246.112 sau 0256.968 iar un echipaj se va deplasa cu promptitudine la fața locului, pentru a lua măsurile legale.

2 COMENTARII

  1. ia sa nu mai fie ei angrenati „în proporție de 85% în activități care au drept scop combaterea transmiterii noului coronavirus” si sa-si faca naibii treaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.