Ce variantă a găsit Moșiu pentru liderul USR Timiș ca să se...

Ce variantă a găsit Moșiu pentru liderul USR Timiș ca să se închidă negocierile cu PNL

1
DISTRIBUIȚI

Într-o postare de astăzi pe pagina sa de Facebook, consilierul municipal Simion Moșiu de la PNL se întreabă retoric dacă se apropie ,,pacea de la Timișoara”.

Liberalul atrage atenția că după trei luni de la alegerile locale nu a fost terminată negocierea posturilor între PNL și USR PLUS.

„Cu toate astea, datorită scorului neașteptat de slab obținut de USR pe țară și a lipsei liderilor, domnul Fritz, în urma succesului de la Timișoara, este chemat la negocierile pentru formarea Guvernului României.


Desigur, este un moment foarte important în cariera dânsului și poate să și consolideze și să obțină o poziție de top în conducerea partidului, poziție pe care azi nu o are”, este de părere Moșiu.

Consilierul local a mai precizat că, pe lângă acest punct, primarul Timișoarei ar mai putea bifa încă două la fel de importante. Este vorba despre scoaterea din impas momentan a Colterm, prin obținerea finanțării de la guvernul penelist, realizând o ,,victorie” de etapă cu efect electoral. „Un alt obiectiv foarte important ar putea fi negocierea pentru domnul Moș (mărul discordiei pentru postul de vicepreședinte la CJT) a unui post guvernamental ! Asta ar însemna terminarea negocierilor în Timiș și Timișoara. Probabil că toate ar duce la o ,,pace” momentană benefică pentru aproape toată lumea”, a scris, luni, Simion Moșiu. Propunerea lui Moșiu confirmă, încă o dată, că liberalii nu îl doresc pe liderul USR Timiș ca vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, motivul pentru care negocierile dintre cele două partide sunt blocate de mai multe săptămâni.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca oricine are dreptul sa aduca vorbire despre situatia dramatica de la Colterm… in afara oricarui membru PNL Timis! 8 ani de zile i-ati cantat in struna nebunului vopsit! El, in principal, si voi, in secundar, ca trepadusi pe langa el, sunteti cauza acestui dezastru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.