Primăria Timișoara pregătește schimbarea modului în care se face salubrizarea în oraș

Primăria Timișoara pregătește schimbarea modului în care se face salubrizarea în oraș

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a declarat, marți, că va încerca o altă abordare după ce a constatat că în Timișoara salubrizarea se face necoordonat.

„De săptămâna asta o să încercăm un fel de proiect pilot cu firma de salubrizare și cu biroul nostru de salubrizare, un mod mai integral de a face curățenie, pentru că am constatat că de fapt salubrizarea s-a făcut cumva necoordonat.


Adică într-un loc echipele au măturat mecanizat, altele au măturat trotuarele, altundeva s-au golit coșurile, altundeva Horticultura a curățat spații verzi și așa mai departe. Ceea ce vrem noi să încercăm este o abordare integrată în care toate aceste activități să se întâmple în același timp, în același loc, pe aceeași stradă”, a spus primarul Dominic Fritz.

Edilul-șef a mai precizat că acest nou procedeu de a face salubrizare va fi evaluat peste câteva săptămâni și dacă îmbunătățește calitatea serviciilor, va fi păstrat.

„Noul city-manager se va ocupa de îmbunătățirea serviciilor publice. Sunt foarte optimist că la începutul lunii ianuarie o să vă prezint noul city-manager”, a mai adăugat Fritz.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.