Primarul Fritz despre sistemul de încălzire centralizat: „Este o luptă zilnică pentru...

Primarul Fritz despre sistemul de încălzire centralizat: „Este o luptă zilnică pentru Colterm”

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-68882736">

Primarul Dominic Fritz admite că greutățile financiare cu care se confruntă compania de termoficare crează mari probleme.

Edilul Timișoarei a precizat, astăzi, în direct la Radio Timișoara, că asigurarea agentului termic este problematică, în condițiile în care Colterm se confruntă atât cu probleme financiare, cât și cu asigurarea stocurilor de combustibil.

„Este o luptă zilnică pentru Colterm, o luptă financiară pentru a avea destul cărbune, avem nevoie de câteva mii de tone în fiecare zi care trebuie plătite, este nevoie de gaz, iar deocamdată contractul de gaz este în așa fel încât tot gazul trebuie plătit în avans, ceea ce creează probleme mari pentru compania Colterm”, a spus Fritz la Radio Timișoara.

Întrebat dacă ar putea timișorenii să rămână fără căldură în această iarnă, primarul a spus că la această întrebare trebuie să răspundă Colterm.

„Noi din partea primăriei facem tot ce putem, suntem implicați în negocierea cu furnizorii, cu creditorii, dar de buna funcționare bineînțeles că este responsabilă compania”, a spus Dominic Fritz.

Primarul Dominic Fritz a mai precizat pentru sursa citată că Adunarea Generală a Acționarilor de la societatea de termoficare a aprobat un plan de restructurare a companiei Colterm.

3 COMENTARII

  1. Cum naiba facea Robu sa scoata bani pentru toate serviciile publice? Voi de cand ati venit in primarie va plangeti non stop! Unde-s smecherii de acum cateva luni care aveau solutii pentru toate? Usor, dar sigur, lumea isi va da seama ca sunteti doar niste papagali.

  2. Apar căpușele, sau rămân doar directorii? Dacă orașul va rămâne fără căldură și apă caldă, cu siguranță timișorenii vor ieși în stradă, chiar și votanții lui Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.