Proiectul Scena din Cartier ajunge la final, cu concerte susținute de Liquido...

Proiectul Scena din Cartier ajunge la final, cu concerte susținute de Liquido și Allover

0
DISTRIBUIȚI
Formația Allover va susține un concert în cadrul acestui proiect

Scena din Cartier,  proiectul de intervenție locală care vine în întâmpinarea muzicienilor din sectorul independent timișorean care a fost grav afectat de restricțiile generate de pandemie, ajunge la sfârșitul acestei săptămâni la final. Ultimele două concerte din seria acestor evenimente vor avea loc sâmbătă 19 decembrie și duminică 20 decembrie, de la ora 19, online.

Formația Liquido alcătuită din Lucian Oros (voce), Paul Grosar (trompetă), Stelian Ivănescu (chitară) și David Rogojan (percuție)  vine cu un program al repertoriului clasic, din care amintim: Fly me to the moon, Kingstown Town, Always on my mind, My way; precum și lucrări din repertoriul de sezon: Silent night, Let it snow. Lucian Oros (voce) este un muzician care a știut să își valorifice timbrul special în orice activitate, de la emisiuni TV, ca prezentator radio (Radio Transilvania – Oradea), ca profesor de canto sau alături de trupa Pseudonym.


Împreună cu aceasta, în 2012 ajunge în finala Eurovision. Paul Grosar (trompetă) este un instrumentist versatil, fiind foarte apreciat atât pentru activitatea sa în domeniul muzicii clasice (proiecte și turnee alături de orchestre simfonice de renume), cât și în activitatea de formație, band. Stelian Ivănescu (chitară) a debutat în orașul natal Satu Mare alături de trupele Duo Song și Pseudonym (rock). De 20 de ani în Timișoara, activează pe rând în formațiile Pyramid, Regal și trupa de cover Pseudonym, alături de Lucian Oros. David Rogojan (percuție) este un instrumentist care în ultimii 5 ani se împarte între activitatea de predare (profesor la Artsoma) și colaborări cu banduri.

Seria concertelor Scena din cartier se încheie în forță duminică, alături de trupa Allover. Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa aka DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară) au devenit cunoscuți  până anul trecut sub numele de ALL Friends Band. La primul concert sub noul nume (în aprilie 2019), trupa a umplut clubul Reflektor și de atunci a susținut o serie de concerte. Albumul de debut al formației timișorene, It’s ALLOVER a fost lansat la începutul lunii septembrie cu o sesiune de autografe desfășurată la librăria La Două Bufnițe, iar pe parcursul lunii septembrie trupa a cântat în fața publicului în cadrul Flight Festival (desfășurat la Aerodromul Cioca) și Bega Bulevard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.