PSD are soluții reale pentru România, pentru Timiș și Timișoara (P)

PSD are soluții reale pentru România, pentru Timiș și Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Domnule senator Eugen Dogariu, care sunt cele mai importante trei proiecte pentru următorul mandat, 2020-2024?

Pentru următorii patru ani doresc cu prioritate să susțin trei proiecte din domeniile: educație și economie. Un prim proiect este legat de învățământul dual. În anul 2009 școlile profesionale din România au fost desființate. După acest moment s-a resimțit o puternică criză de personal în rândul celor calificați într-o meserie. Lucrurile nu s-au schimbat nici astăzi. Învățământul dual e o șansă atât pentru elevi, cât și pentru companii, iar un proiect de lege foarte clar este esențial pentru a profesionaliza tineri care să devină o forță de muncă importantă în România. Acest proiect se regăsește și în Planul de Guvernare al PSD 2021-2024, fiind gândit ca o nevoie de adaptare la cerințele actuale existente pe piața muncii. Un alt proiect important este legat de susținerea sportului pentru copii și tineri. Este important să recreem acele centre de copii și juniori, care să ofere condiții bune de pregătire și antrenament și care să fie finanțate corespunzător. Este nevoie ca noile generații să crească sănătos și să fie încurajate să practice sporturi competiționale. Astăzi, toată povara este pe umerii părinților, cei care plătesc din greu și fac sacrificii personale pentru a le oferi posibilitatea copiilor să facă sport într-un mediu bun și în condiții decente. Un alt proiect pe care doresc să-l susțin în noul mandat este legat de fiscalitate. Este important să avem legi clare și cu prevederi corecte, atât pentru buna desfășurare a lucrurilor în mediul economic cât și pentru fiecare cetățean plătitor de taxe și impozite.

De ce să voteze timișenii PSD?

Pentru că toate guvernările PSD au însemnat creștere economică, salarii, pensii, alocații corecte și locuri de muncă.


PSD a condus țara fără a genera crize și fără a-i pune pe români în dificultate. Obiectivele sociale esențiale ale guvernării PSD sunt: creșterea cu 37% a puterii de cumpărare a salariului minim, creșterea cu 1 milion a contractelor noi de muncă, creșterea cu 500.000 a salariaților care au mai mult de 1000 de euro salariu brut lunar, reducerea cu 1,5 milioane a numărului persoanelor aflate în deprivare materială severă, reducerea cu 20% a decalajelor dintre urban și rural.
PSD are soluții reale, concrete, deplin aplicabile, europene, discutate cu partenerii sociali, care să readucă România pe traseul dezvoltării și să dea oamenilor siguranța unui trai mai bun.

În această campanie mesajul a fost ”Bănățeni pentru Timiș”, de ce este important domiciliul candidaților?

Rațiunea pentru care PSD Timiș a insistat pe acest mesaj este următoarea: contează ce simți pentru locul pe care îl reprezinți. Timișul are nevoie de parlamentari care să susțină interesele locale, de oameni care să fie dispuși să țină cont mai puțin de apartenența politică, de orgolii și de meschinării și mai mult de locul în care le sunt casa și familia. Eu înțeleg exact de ce avem nevoie pentru că sunt lipsuri, minusuri, realități cu care mă confrunt. Știu că infrastructura este deficitară pentru că circul cu mașina în Timișoara și în județ. Știu că avem nevoie de o sală polivalentă pentru că nu am unde să ies la concerte mari sau la competiții sportive relevante. Știu că avem nevoie de stadion pentru că lipsesc meciurile din ligile europene. Un candidat care nu trăiește aici nu știe de ce este nevoie, nu înțelege asta. Listele PSD Timiș pentru Parlamentul României au fost întocmite ținându-se cont de cele menționate dar și criterii de integritate și de competență. Oamenii propuși de PSD sunt opțiuni corecte și responsabile, sunt șansa Timișului și a României.

Eugen Dogariu este o alegere corectă pentru orice timișean care dorește să fie reprezentat în Parlament de un profesionist al administrației publice. Actual senator în Parlamentul României, Dogariu a inițiat 85 de proiecte legislative. Cu o activitate performantă în administrația publică, de la consilier local, subprefect, prefect, secretar de stat și acum parlamentar, se poate spune despre el că este un excelent cunoscător al administrației, în toate formele acesteia. Născut și educat în Timișoara, candidatul PSD care deschide lista pentru Senat este cadru didactic al Universității Politehnica din Timișoara.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Timiș

Executat de Boța Dragoș Pressalert PFA

Cod de identificare mandatar financiar coordonator: 11200020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.