PSD Timiș, despre fondurile venite de la guvern: ”Banii merg cu prioritate...

PSD Timiș, despre fondurile venite de la guvern: ”Banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica”

0
DISTRIBUIȚI

Social-democrații timișeni susțin că fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului.


„Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica”, au transmis, vineri, reprezentanții PSD Timiș.

Potrivit acestora, orașul Recaș, condus de PSD-istul Pavel Teodor, primește 55.000 de lei, de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi. Localitatea Șag, al cărei primar este tot un social-democrat, primește 52.000 de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare, la fel cu edil social-democrat, 59.000 de lei, prin comparație cu Pișchia, care a primit de trei ori mai mult.

„Alin Nica se dovedește un politruc care nu depășește nivelul de primar de comună, așa cum doamna prefect Liliana Oneț îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid. Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”, au mai transmis reprezentații PSD Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.