Radu Pieloiu a lansat o nouă piesă din albumul său de debut,...

Radu Pieloiu a lansat o nouă piesă din albumul său de debut, „Between The Lines”

0
DISTRIBUIȚI

„Between the Lines“, materialul discografic de debut solo semnat Radu Pieloiu, are parte de o nouă piesă care are parte de o filmare video, de această dată melodia cu pricina fiind tocmai compoziția care dă titlul acestui disc.

Discul de debut al lui Radu Pieloiu cuprinde cinci piese și patru bonus-uri și a fost înregistrat într-un mod „one-take” în propriul său studio Discul a fost mixat de Radu Pieloiu și Daniel Hurmuz – Black Butterfly Studios și masterizat de Uțu Pascu. Toate piesele albumului au, de asemenea, o sesiune live, filmată în timp ce au fost înregistrate piesele audio, iar grafica acestuia a fost realizată de Silviu Gușat de la Modus Vivendi Studio.

Născut în 1987 în Timișoara, Radu Pieloiu a studiat la Colegiul Național de Artă Ion Vidu, după care a terminat Conservatorul și a devenit cunoscut grație multor concerte susținute în cadrul unor proiecte, în cadrul cărora a avut șansa să colaboreze cu nume cunoscute din mai multe genuri muzicale.


După ce și-a început „periplul“ muzical într-o formație de garage – rock, Radu a „trecut“ prin mai multe proiecte care au abordat genuri muzicale diferite, printre care se numără Sebastian Spanache Trio, Alexandrina, Helen și  Subcarpați.

„Nu pot rămâne la un stil anume, simt că mă plafonez, am nevoia să experimentez genuri care îmi plac, care le ascult acasă, de aceea am început să folosesc și sample-uri, synth-uri electronice, mi se potrivesc chestiile astea. Îmi face o deosebită plăcere această trecere de la un gen muzical la altul“, spune artistul timișorean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.