Ripensia revine acasă fără punct din Valea Domanului. CSM Reşiţa s-a impus...

Ripensia revine acasă fără punct din Valea Domanului. CSM Reşiţa s-a impus în duelul bănăţean cu roş-galbenii

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara nu a reuşit să obţină niciun punct din întâlnirea bănăţeană din Caraş cu CSM Reşiţa. Gazdele au profitat de slăbiciunile defensivei roş-galbene şi au înscris de două ori în prima repriză, 2-0 a fost şi scorul final a întâlnirii în urma căreia rossonerii i-au depăşit în clasament pe elevii lui Cosmin Petruescu.

În meciurile de B disputate pe teren, „Ripi” venea după trei victorii la rând, dar şi gazdele au cunoscut un reviriment sub comanda lui Alin Minteuan. După un început mai bun, reşiţenii au deschis scorul în minutul 13 prin lovitura de cap a lui Astafei la centrarea în careu expediată de L.


Buş.

Ripensia a fost aproape de un autogol la doar două minute distanţă şi a replicat greoi pe faza ofensivă. În minutul 35 Tudorache a fost total neinspirat, şutând slab, deşi se afla într-o poziţie bună în marginea careului. Iar cinci minute mai târziu Dar a trimis din lovitură liberă laterală la prima bară, de unde Laurenţiu Buş a îndeplinit o formalitate pentru 2-0. Putea fi şi 3-0 la pauz, dar Astafei a irosit o ocazie bună din poziţie centrală pe poarta lui Dobre.

Timişorenii au fost mai inistenţi în partea secundă, dar fără efect pe tabelă. Mai mult, pe final CSM-ul se putea desprinde la şansele avute prin Danci sau aceiaşi Buş şi Astafei.

În urma acestui duel CSM Reşiţa a trecut în faţa Ripensiei, cu 18 puncte, dar şi cu două partide în plus (14), fiind acum pe poziţia a 13-a. De partea cealaltă, roş-galbenii au căzut pe 19, având în continuare doar 15 puncte. Pentru Ripensia urmează restanţa de la Cluj, cu „U”, meci programat pe 11 decembrie, de la ora 16.00.

CSM Reșița: Cobrea – Szijj, Dudea (cpt.; 26, Ciobanu), Dumitraș, L. Acka – Dat (69, Chera), Breșneni (87, Boboc), Danci – L. Rus, Astafei (87, Brînzan), Ad. Ilie. Antrenor: Alin Minteuan

Ripensia Timișoara: Dobre – Burdeț (58, Neagu), Lalic, Rogac (58, M. Ene), Fridrich – V. Macrițchii, T. Călin (cpt.) – Vasluian (87, Maric), Stoi (76, Urvanţev), Tudorache (58, Popovici) – Sokovic. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.