Revelionul Flight Festival cu muzică electronică alături de ARIAS, DJ Shiver, Andreas...

Revelionul Flight Festival cu muzică electronică alături de ARIAS, DJ Shiver, Andreas Sam și Victor Stan

0
DISTRIBUIȚI
DJ Shiver este unul din protagoniștii evenimentului pus la cale de Flight Festival

Amatorii de muzică electronică vor avea parte de o noapte specială, cu ocazia unui eveniment online care marchează trecerea dintre ani, numit Take Off. Joi, 31 decembrie, începând cu ora 20.30 amatorii de party-uri își vor lua zborul alături de organizatorii festivalului Flight și un program special care include seturi susținute de ARIAS, DJ Shiver, Andreas Sam și Victor Stan.

În rândul amatorilor de party, ARIAS este un nume cunoscut grație unor seturi susținute în cadrul unor festivaluri cu renume din zonă dar și datorită unor remixuri , ca Inna – No Help, Manuel Riva feat.


Alexandra Stan – Miami sau ARIAS vs The Motans featuring Irina Rimes – POEM. Seturile ei se axează pe o combinație fericită destiluri ca house, tech house, techno sau EDM, iar începând cu anul 2017, programele puse la cale de ARIAS au fost apreciate la Untold și Neversea, Arad Open Air Festival, Sibiu Music Fest 2019, Flight Festival și în diverse cluburi. „Am mixat destul de mult în Timișoara, unde este un public foarte fain, fresh, care știe să se distreze. Oamenii sunt deschiși, se simt liberi, se exprimă prin dans și se observă pe chipurile lor că iubesc muzica. Un set „Arias” tocmai asta încurajează“, spune ARIAS în cadrul unui interviu acordat pressalert.ro

DJ Shiver are în spate vreo 17 ani de mixaj și este consoderat unul dintre cei mai versatili DJ-i din România, fiind invitatul multor festivaluri din țara noastră. DJ-ul și producătorul grec Andreas Sam, s-a stabilit în Timișoara cu 11 ani în urmă și a pus bazele unei noi case de discuri și brand de petreceri care poartă numele de Imani. Victor Stan este un nume cunoscut în breasla DJ-ilor din Timișoara și face parte din echipa ESD Studio, echipaj care în cursul acestei toamne a lansat filmul de promovare turistică a județului Timiș numit „Dare to Dream”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.