Ripensia Timişoara s-a despărţit de singurul portar senior din lot

Ripensia Timişoara s-a despărţit de singurul portar senior din lot

0
DISTRIBUIȚI

Roş-galbenii au anunţat şi ei astăzi primul jucător care părăseşte echipa la capătul sezonului „de toamnă”. Ripensia nu va mai miza pe serviciile goalkeeperul George Păduraru, care era cel mai experiementat portar din cadrul lotului.

Echipa de la Gara Mică îşi continuă astfel campania de întinerire din vară.


Căci, la 25 de ani, Păduraru era singurul senior dintre portarii Ripensiei. El a avut însă doar trei apariţii în această ediţie de campionat. De obicei în Liga 2 fiind preferate opţiuni „sub vârstă” pentru postul dintre buturi. Cosmin Petruescu a rămas, cel puţin deocamdată, cu opţiunile Ştefan Dobre, Haralambie Mociu şi Vali Velcea jr. pentru poziţia de goalkeeper.

„Ripensia UVT a încheiat raporturile contractuale cu portarul George Păduraru. Păduraru a apărat culorile Ripensiei în ultimii doi ani și jumătate, fiind un exemplu de seriozitate și profesionalism. Pe această cale, clubul nostru îi mulțumește lui George pentru tot ce a făcut pentru ”Ripi” și îi urează mult succes în tot ceea ce și-a propus în cariera fotbalistică!”, se arată în comunicatul clubului.

Păduraru, originar din Botoşani, a crescut la LPS Banatul şi a mai fost jucătorul lui Ştiinţa Miroslava, Millenium Giarmata, Naţional Sebiş şi CSM Lugoj.

Ripensia a încheiat anul pe locul 15 în Liga 2, cu 18 puncte din 14 meciuri contabilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.