SCANDALOS „S-au planificat două drumuri în același loc, Drumul Boilor și centura...

SCANDALOS „S-au planificat două drumuri în același loc, Drumul Boilor și centura Timișoarei, și nimeni nu a planificat intersecția între cele două”

0
DISTRIBUIȚI

Vechea administrație pune în dificultate primăria condusă de Dominic Fritz și în privința Drumului Boilor, o lucrare foarte așteptată de mai mulți timișeni.

„Au fost mai multe întâlniri în ultima perioadă la care au participat viceprimarul Timișoarei, cu reprezentanți de la Consiliul Județean, CNAIR, cu executantul care face Centura, pentru că efectiv să zicem că s-au planificat două drumuri în același loc, adică și Drumul Boilor și centura Timișoarei și nimeni nu a planificat intersecția între cele două.


Acum este ceartă mare cine va plăti pentru această intersecție. Centura este u proiect european, deci nu poate fi schimbat. Primăria nici nu are bani să facă acolo un sens giratoriu sau o intersecție. Suntem în discuții și cu executantul și cu Ministerul Transporturilor și cu consiliul județean, dar ăsta este rezultatul după mulți ani de planificare proastă a proiectelor unde noi acum trebuie să plătim factura și să rezolvăm tot felul de probleme care nu ar trebui să existe”, a declarat, marți, primarul Timișoarei.

Dominic Fritz nu a putut oferi o dată de la care se poate circula spre Moșnița Nouă pe Drumul Boilor câtă vreme nu există o soluție pentru sensul giratoriu cu centura. „Cearta este cine are voie să pună asfaltul și am înțeles că primăria a pus repede asfalt acolo ca să nu mai poată să continue lucrările la centură, dar bineînțeles că asta nu este o soluție foarte fezabilă. Noi încercăm să facem acum curat după mizeria altora”, a mai adăugat Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.