SCM Politehnica a avut reacţie şi a bătut-o pe Steaua. Alb-violeţii au...

SCM Politehnica a avut reacţie şi a bătut-o pe Steaua. Alb-violeţii au evoluat mai mult timp în inferioritate numerică

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

Elevii lui Vlad Caba s-au revanşat după rezultatul anterior şi au făcut un meci bun de la început până la sfârşit în sala „Rapid” din Bucureşti. SCM Politehnica a învins-o într-o manieră convingătoare pe CSA Steaua, scor 24-20 (11-9), într-un meci în care timişorenii au jucat mai mult timp cu om sau oameni în minus decât adversarul.

În prima parte a întâlnirii din capitală s-a marcat mai puţin. Poli a fost pe plus (3-1) în minutul 10.


Dar la mijlocul reprizei echipa alb-violetă a suportat cu brio o perioadă chiar cu doi oameni în minus şi în care a atacat fără portar. În mod inedit, în aceste condiţii, bănăţenii au preluat conducerea cu 6-5, de la 4-5! Barros a semnat prima desprindere la trei goluri apoi, dar steliştii au reuşit să rămână la doar două goluri după primele 30 de minute.

La reluare SCM Politehnica părea gata gata să se desprindă clar în câştigătoare. În minutul 41 era 17-11 după golul lui Şomlea. La timişoreni a debutat şi sârbul Slavuljica cu goluri, totuşi bucureştenii au rămas în joc până prin minutul 58. Ultimele două minute s-au disputat însă doar pentru conformitate, căci Fenici şi compania îşi făcuseră deja datoria pentru toate cele trei puncte.

La fel ca în multe alte jocuri, principalul marcator al Politehnicii a fost Marius Sadoveac. „Oaspeţii” pe hârtie l-au avut pe Roşu ca golgheter, tot cu 7 goluri înscrise. La capitolul eliminări, poliştii au suferit nu mai puţin de şapte, faţă de cele doar patru ale Stelei.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 7 goluri, Fenici 4, Barros 3, Șomlea 2, Dedu 2, Baican 2, Slavuljica 2, Caba 1, Neamțu 1.

Următorul meci în Liga Zimbrilor pentru alb-violeţi va fi tocmai miercuri, 16 decembrie, într-un duel considerat în deplasare cu CSM Făgăraş. Poli, care în runda precedentă, a 11-a, cedase surprinzător cu Focşani, are acum 24 de puncte, cu trei peste stelişti, şi ocupă locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.