SCM Politehnica a plecat la Bucureşti pentru meciul cu Steaua. Vlad Caba:...

SCM Politehnica a plecat la Bucureşti pentru meciul cu Steaua. Vlad Caba: „Suntem datori cu un meci bun şi un rezultat pe măsură”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook (arhivă)

Handbaliştii alb-violeţi au plecat spre capitală cu gândul la „reabilitare” după rezultatul dezastruos din meciul cu Focşani.


SCM Politehnica o înfruntă mâine pe CSA Steaua, formație cu care se află la egalitate de puncte, în sala „Rapid” din Bucureşti.

Timişorenii au fost învinşi săptămâna trecută la opt goluri diferenţă (24-32) de modesta CSM Focşani, rezultat care a ridicat multe sprâncene. Poliştii sunt convinşi acum că-şi vor arăta adevărata faţă la duelul cu roş-albaştrii, deşi aceştia au avantajul că nu trebuie să plece la drum.

”Suntem datori cu un meci bun și un rezultat pe măsură, acesta e gândul cu care ne întoarcem la București, după o etapă în care nu ne-a mers jocul. Am analizat jocul nostru și al adversarului și am convenit de comun acord că prestația noastră poate să arate altfel, avem un potențial de joc mult mai bun și trebuie să fim mai concentrați la ceea ce facem. Probleme medicale majore nu sunt, în afară de cele pe care le ducem pe picioare cum s-ar zice, pentru că e un sport dur. Din punct de vedere fizic și psihic băieții sunt ok!”, a declarat Vlad Caba, tehnicianul alb-violeţilor.

Steaua şi Poli ocupă poziţiile 6 şi 7 în Liga Zimbrilor, ambele având câte 21 de puncte din 11 partide disputate. Meciul din runda a 12-a e programat mâine, de la ora 16.30 (transmis în direct pe TVR 2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.