SCM Politehnica nu a scăpat de coronavirus şi va pierde încă două...

SCM Politehnica nu a scăpat de coronavirus şi va pierde încă două jocuri la masa verde

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Handbaliştii de la SCM Politehnica suferă iarăşi din cauza noului coronavirus. Doi jucători au fost depistaţi pozitiv înaintea ultimei deplasări pe care alb-violeţii trebuiau să o efectueze în 2020, la Sf.


Gheorghe, pentru partidele cu Dinamo şi CSU Suceava. Conform regulamentului ambele partide vor fi pierdute la masa verde de către timişoreni.

La testarea efectuată conform proedurilor, înainte de plecarea spre Covasna, bănăţenii au înregistat două cazuri noi de infectări cu COVID-19. „Având în vedere faptul că în data de 19.12.2020 la testele efectuate pentru determinarea infecției cu Sars-Cov 2, doi dintre jucătorii echipei de handbal SCM Politehnica Timișoara au fost depistați pozitivi și în 18.12 și 19.12 au fost organizate antrenamente cu întregul lot, deplasarea echipei pentru meciurile din 22-23.12.2020 nu poate fi efectuată în condiții de siguranță”, se arată în informarea DSP-ului publicată de club.

Timișorenii trebuiau să întâlnească mâine campioana Dinamo București iar miercuri, 23 decembrie, ar fi încheiat turul cu meciul contra celor de la CSU din Suceava. Ambele jocuri vor fi pierdute la masa verde. Situaţie cu care elevii lui Vlad Caba s-au mai confruntat în acest sezon o singură dată, când trebuia să joace cu Baia Mare. La rândul ei, SCM Poli a beneficiat de două „10-0”, in primul turneu al Ligii Zimbrilor. Echipa alb-violetă va rămâne astfel cu 24 de puncte în clasament, unde ocupa locul 6 înaintea acestei etape. La finele lui ianuarie Politehnica va da piept cu Turda, în primul joc din retur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.