SCM Timişoara s-a impus la pas în al doilea joc din turneul...

SCM Timişoara s-a impus la pas în al doilea joc din turneul bihorean

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

„Leii din Banat” au învins-o pe CSM Târgu Jiu şi în campionat. SCM Timişoara a câştigat duelul cu gorjenii, din a doua zi a turneului LNB de la Oradea cu scorul de 71-63, după un meci controlat de la un capăt la altul de bănăţeni.

Scorul a fost mult mai strâns faţă de cel înregistrat în Cupă între cele două.


Atunci, alb-violeţii au triumfat la 60 de puncte diferenţă (109-49)! Acum, jucătorii lui Dragan Petricevici au fost mai economicoşi după ce ieri s-au impus greu în faţa Galaţiului.

Primul sfert a fost câştigat clar, 25-14 de către „lei”. Al doilea a fost ceva mai disputat, fiind o perioadă în care s-au impus oltenii (cu 20-19). Timişorenii au controlat însă şi sfertul 3, la capătul căruia aveau un avantaj consistent pentru ultimele zece minute rămase (+15 62-47). Gorjenii s-au apropiat pe tabelă doar spre finalul întâlnirii.

Cel mai bun marcator al întâlnirii a fost Jacob Spurgeon, cu 21 de puncte marcate pentru învinşi. De partea cealaltă, principalii realizatori ai „leilor” au fost: Salworth IV (foto) şi S. Brown, cu câte 15 puncte, urmaţi la acest capitol dintre colegi de: Mirkovic 12 puncte, Olah 10, Lazar 9, Dragoste 9 şi Mijajlovic 1.

Duminică, de la ora 19.30 (Digi), în partida-vedetă a grupei de la Oradea, SCM Timişoara dă piept cu gazda CSM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.