Sinceritate în dosarul grupării Boncu: ”Vreau fără control judiciar că e prea...

Sinceritate în dosarul grupării Boncu: ”Vreau fără control judiciar că e prea mult să merg de trei ori pe săptămână la Poliție să semnez”

5
DISTRIBUIȚI

Avocații mai multor inculpați au solicitat, la termenul de astăzi din dosarul de trafic de cocaină al grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu, schimbarea încadrării juridice a faptelor.


S-a solicitat schimbarea din trafic de droguri în deținere de droguri în vederea consumului. ”Clientul meu a cumpărat droguri pentru consum propriu. Cred că este trist să consumi droguri de unul singur. Nu știu că nu am experimentat, dar mă gândesc că împreună cu alte persoane îți dă altă stare fizică sau psihică”, a susținut unul dintre avocați. Procurorul DIICOT a solicitat respingerea cererilor de schimbare a încadrării juridice.

Tribunalul Timiș a pus în discuție și prelungirea măsurilor preventive, Lucian Boncu și Paul Ștefan solicitând să le fie prelungit arestul la domiciliu. Doi dintre inculpați au cerut revocarea controlului judiciar, invocând același lucru – ”vreau fără control judiciar că e prea mult să merg de trei ori pe săptămână la Poliție să semnez”.

Instanța a rămas în pronunțare și a stabilit următorul termen pentru 21 decembrie, când este posibil să se discute pe fond dosarul și să se rămână în pronunțare.

5 COMENTARII

 1. Pai nu mai bine va da arest in arest si nu mai trebuie sa faceti drumuri??Nu ar fi mai corect asa???Va mai jucati si voi cu fundu cum va place ca oricum dascalescu si cipri tiganu o sa vi le largeasca.Paul cui ii speli tu ciorapeii si chiloteii???Il lasi pe grasutu ptr dascalescu sau torni mai departe poate poate scapi.

 2. Alooo, a trecut mai bine de-un an, aveti milioane de probe impotriva scursurilor astora si inca nu ati dat sentinta finala!?!??? Ce asteptati???
  Sa se schimbe guvernu’ sa primiti ordine de la Mandolina sau Catu?
  De-aia tara asta nu mai are incredere in justitie, pt ca voi prin ceea ce faceti sunteti niste corupti, niste jeguri si nulitati la fel cu astia pe care-i protejati! Mars!!!

  • Probabil o sa fie liberi in curand si dosarele tot la fel de probabil vor fi clasate…

   mandru ca sunt rroman!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.