Spectacol online cu „Tango – istoria unei povești de dragoste“, la Timișoara

Spectacol online cu „Tango – istoria unei povești de dragoste“, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de artă sunt așteptați la un spectacol menit să sublinieze pasiunea pentru tango-ul argentinian, în cadrul unui live stream care va fi transmis vineri 11 decembrie de la ora 19, din sala Teatrului Maghiar de Stat din Timișoara.

„Tango. Una Historia del Amor” este un spectacol de teatru-dans de tango argentinian marca Magnum Team, coordonat de Diana Avram, scris si coregrafiat de Anda Polverejan, dansat si interpretat de: Raul Avram, Roxana Alexandru, Dragos Bute, Ioana Cazan, Cristina Daju, Alexandru Iagaru, Iana Iovanas, Denis Matei, Alexandru Pintea si Alexandra Szuromi.

„Spectacolul nostru e mai mult decât un act artistic. E povestea unui vis împlinit, e puterea unei echipe, e energia și exemplul că se poate dacă vrei cu adevărat. De când a început pandemia ne simțim și mai motivați să progresăm și să dansăm acest spectacol tocmai pentru misiunea mai mare pe care o are în spate: de a fi un exemplu de putere, de reinventare, de speranța în vremuri în care arta, cultura și chiar dansul ar putea pica pe planuri secundare.


Mișcarea, emoția, muzică, conectarea sunt lucruri ce vor întregi tot timpul existența noastră. În acest moment doar sunt necesare eforturi mai mari de conștientizare și de punere în practică a acestor lucruri care ne întregesc că ființă. Și poate chiar aceste eforturi suplimentare, fac mai valoroase și mai importante aceste manifestări în aceste momente. Pe perioada verii, am scos piesa de teatru-dans din sala de spectacol, am adaptat-o pentru a putea fi dansată acolo unde era permis, în aer liber. Sute de persoane s-au bucurat de spectacolele noastre din Timișoara și Turnu-Severin. Acum, provocarea merge mai departe și adaptăm spectacolul pentru a fi difuzat în mediul on-line. Am învățat că fiecare adaptare are savoarea ei. Mediul on-line va aduce posibilitatea telespecatorilor de a se bucură mai mult de detalii ale mișcărilor, ale intrepretarii dansatorilor, din orice colț al lumii. Va invităm, așadar, să ne primiți în casele voastre prin intermediul transmisiunii live pe facebook a spectacolului nostru, dansat în 11 Decembrie, de Ziua Mondială a Tangoului, în sala Teatrului Maghiar din Timișoara. Puteți de asemenea să susțineți acest proiect printr-un share, like și printr-o donație pentru continuitatea proiectului, toate având menirea de a demonstra că suntem mulți care valorizăm cultură și în momente dificile“, au transmis organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.