Timișoreanca ALE a lansat un remix al piesei „Alb”, realizat de DJ...

Timișoreanca ALE a lansat un remix al piesei „Alb”, realizat de DJ Skinny

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă ALE a lansat un remix al piesei „Alb“, noua variantă a piesei fiind realizată cu ajutorul timișoreanului DJ Skinny.

„Piesa «Alb» a fost lansată inițial ca un proiect individual. Am fost extrem de mândră de rezultat, dar nu numai eu, ci și ascultătorii au mărturisit acest lucru. După o periodă, am simțit că o versiune mai ritmată, ar satisface și mai multe gusturi muzicale. Colaborarea cu DJ Skinny a venit pe neașteptate, el ascultând toate single-urile mele a răspuns cu un «da» categoric la ideea lansării unui remix”, spune timișoreanca Cancel Alexandra-Gabriela, cea care se află în spatele numelui de scenă ALE.

Solista a debutat cu cinci ani în urmă cu piesa «Vorbe» și a colaborat cu nume cunoscute din spectrul muzical autohton ca ADDA, Liviu Teodorescu sau JerryCo. Fiindcă pandemia a provocat o sumedenie de schimbări în viața artiștilor de pretutindeni, am fost curioși să aflăm cum vede ALE «noua normalitate» din industria muzicală care a generat evenimente exclusive online…fără public.

„Este un an greu într-adevăr, procesul de adaptare nu este la îndemâna oricui.


Cei mai mulţi artişti folosesc mediul online pentru evenimentele virtuale, eu însă găsesc dificil acest contact cu publicul. Totuși, în această perioada grea am reușit să mă adaptez schimbării, postez frecvent pe rețelele sociale single-uri, cover-uri sau momente muzicale spontane. Sunt foarte optimistă în traversarea acestei perioade dificile. Consider că în momentul în care scenele se vor redeschide, publicul va fi nerăbdător să ne asculte live, vom avea parte de sold out-uri la concerte, iar ei vor trăi mai intens emoțiile pe care le transmitem noi, artiștii. Într-o oarecare măsură consider că reușesc să stârnească interes aceste evenimente online, însă nu pe cât își propun inițial organizatorii“, spune ea.

Noul remix al piesei Alb a fost realizat de DJ Skinny și lansat pe canalul Norvis Music. Pe numele său adevărat Halasz-Szabo Kewin, DJ Skinny face parte din echipa Event Sound Dj.
„Noul remix are o creștere rapidă. În momentul de față sunt foarte încântată deoarece prin intermediul canalului Norvis Music, acest remix are un potențial și mai mare de difuzare, cât despre magazinele digitale, ele reprezintă mijlocul principal de conectare cu ascultătorii. În momentul de față lucrez la un proiect nou, mă aflu în faza inițială în care îmi compun versurile“, a mai adăugat solista care în prima zi a lunii octombrie a împlinit 22 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.