Timișoreanul Sean Norvis a lansat un single alături de Lori Glori, binecunoscuta...

Timișoreanul Sean Norvis a lansat un single alături de Lori Glori, binecunoscuta voce a muzicii pop internaționale, și Fabricio El Latino

0
DISTRIBUIȚI

Artistul timișorean Sean Norvis a lansat o melodie numită “Jungle Samba”, alături de Lori Glori, o voce binecunoscută a muzicii pop internaționale și Fabricio el Latino, artistul născut în Peru care de câțiva ani s-a stabilit în Timișoara.

Lori Glori este o figură binecunoscută în lumea muzicii care s-a născut în San Francisco. Pe numele ei adevărat Lori Ham, artista a câștigat concursul de frumusețe „Miss Black San Francisco” la vârsta de 17 ani și a cântat în turneu alături de Bill Summers colaborând ca și backing vocal alături de artiști ca Lionel Richie, Stevie Wonder, Chaka Khan, Thelma Houston, Barry White, Midnight Star sau Cameo. După ce s-a mutat în Germania, artista a concertat alături de Jennifer Rush și în anii 90 a devenit o parte importantă a proiectului DMP, fiind vocea unor hituri semnate de Intermission (Piece of my heart), Major T. sau Loft.

Versurile piesei Jungle Samba au fost compuse de Denis Aljush, doctor și fotomodel international, asistent stilist la Calvin Klein: „Inspirația pentru Jungle Samba mi-a venit din primul moment în care am ascultat varianta instrumentală. Mesajul principal al piesei este că eșuăm cu totii cel puțin o dată în viață, dar cel mai important este să ne ridicăm și să luptăm pentru fericirea noastră”, a spus Denis.

Melodia nu ar fi fost completă fără percuțiile latine ale lui Fabricio. „Încerc mereu să-mi pun amprenta în cântecele pe care le cânt și, când mi s-a oferit să colaborez la piesa Jungle Samba, am fost convins că va fi una dintre cele mai potrivite melodii în care aș putea transmite tot ce simt prin percuție”, a spus artistul născut în Peru.

În videoclipul piesei apare și Grazielle Camilleri Ahlgren , cel mai cunoscut influencer din Malta.


Videoclipul a fost filmat de către Timișoara Film Society si Insynk Collective, iar „Jungle Samba” este inclusă în albumul lui Sean Norvis numit UNITED.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.