Timișul are un nou consilier județean. Alin Popoviciu, blocat, a cerut ajutorul...

Timișul are un nou consilier județean. Alin Popoviciu, blocat, a cerut ajutorul lui Călin Dobra ca să poată participa la ședință

0
DISTRIBUIȚI

Sorina Alexandra Ciurlea, de la PNL, este noul membru al Consiliului Județean Timiș. Aceasta îl înlocuiește pe liberalul Ciprian Bogdan, care a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătății. Sorina Alexandra Ciurlea a depus, în plenul de astăzi, jurământul de credință, ea fiind la al doilea mandat.

La începutul ședinței ordinare a Consiliului Județean Timiș, pe lista absenților figurau „oile negre” excluse din PNL, Călin Roman și Alin Popoviciu.


Prezenți în Sala Multifuncțională au fost președintele Alin Nica și supleantul secretarului județului, iar consilierii județeni au participat în sistem de videoconferință.

La scurt timp de la începerea plenului, s-a alăturat online și Călin Roman, recent exclus din PNL, ca și colegul său, Alin Popoviciu, ambii declarați inițial absenți de șeful de filială, cu care se află în conflict. Acesta din urmă nu s-a putut alătura ședinței din motive tehnice. Pentru Popoviciu a intervenit fostul președinte al CJT, Călin Dobra, care a spus în ședință că a fost sunat de Alin Popoviciu pentru că nu poate intra online deoarece este blocat de cei de la tehnic. Alin Nica a cerut remedierea imediată a problemei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.