Topul Firmelor din județul Timiș, fără gală, dar transmis în direct

Topul Firmelor din județul Timiș, fără gală, dar transmis în direct

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Topul Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2019 va fi transmis în această seară, cu începere de la ora 19.00, pe postul regional de televiziune Europa Nova, pe pagina de Facebook a CCIA Timiș și pe principalele platforme online și pagini de Facebook ale publicațiilor partenere la acest eveniment.

Organizată de 27 de ani de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, „Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș” a devenit un eveniment de referință în vestul țării, o emblemă a succesului și performanței în afaceri.

Laureații sunt stabiliți pe baza unei metodologii unitare la nivel național, clasamentul reunind 10.974 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate dintr-un număr de 32.297 firme care au depus bilanțul contabil pentru exercițiul financiar trecut.


Dintre acestea, sunt evidențiate 1.826 firme care au reușit să se claseze pe primele trei locuri, structurate pe șapte domenii de activitate. Totodată, 190 de firme care în ultimii nouă ani s-au clasat pe unul din primele trei locuri în top sunt distinse cu Trofeul de Excelență.

Potrivit tradiției, CCIA Timiș acordă premii și distincții speciale pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

Ceremonia de premiere va fi deschisă de Florica Chiriță, președinte executiv al camerei de comerț, mai multe oficialități vor rosti mesaje de salut iar evenimentul va fi însoțit de muzică. În deschidere, artiștii lirici ai operei timișorene Vasile Bădescu, Cosmin Borlovan și Marius Zaharia, acompaniați la pian de Angela Balici vor oferi un moment muzical iar Maria-Lorena Sitariu, care, la doar 11 ani, are un palmares impresionant de premii internaționale iar anul acesta participarea la DanceStar Qualifications Online i-a adus calificarea în Liga A a Profesioniștilor și un merituos loc între primii 15 dansatori din lume, va oferi un inedit moment de balet. Închiderea galei va fi marcată de un tablou simbolic, cel al păsării Phoenix care renaște din propria cenușă, interpretat de dansatorii clubului de dans Magnum Team: Denis Matei, Iana Iovănaș și Alexandru Boariu, în coregrafia lui Raul Avram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.