O sumă impresionantă va ajunge la „Salvați Copiii” în urma licitării tricourilor...

O sumă impresionantă va ajunge la „Salvați Copiii” în urma licitării tricourilor de la derby-ul ASU Poli – Rapid

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timișoara / Facebook

ASU Politehnica a pierdut un meci important duminica trecută, dar ideea de a avea tricouri speciale într-o inițiativă comună cu Rapid va aduce bucurie multor copii. Peste 10.000 de euro vor fi strânși după licitarea tricourilor de la derby-ul dintre „frați” iar beneficiara e Organizația „Salvați Copiii” Filiala Timișoara, care derulează mai multe programe cu temă socială.

Tricourile alb-violeților s-au vândut pentru un total de 17.030 de lei. Cel mai căutat a fost cel al fundașului Cristi Scutaru, vândut pentru 1.200 de lei. Cele purtate de Munteanu, Ivanovici și Ignea au fost și ele adjudecat la un preț bun – 1.000 de lei bucata. Licitația s-a încheiat luni seara.

Bucuria victoriei cu 2-0 a declanșat o licitație și mai reușită în tabăra giuleșteană, de precizat că licitația a durat și până marți.


Pentru tricourile Rapidului s-a strâns în total 32.030 de lei! Au fost și cazuri în care aceeași persoană a cumpărat mai multe tricouri. Dar și o situație cu adevărat specială – de departe cel mai dorit tricou a fost cel al căpitanului Ionuț Voicu și chiar acesta a licitat pentru el. Nr. 28 a fost astfel adjudecat pentru nu mai puțin de 6.100 lei!

Suma cumulată de la ambele echipe, de 49.060 de lei va ajunge în conturile organizația din Timişoara a fundației Salvati Copiii Romania. „Zâmbetul pe care îl veți aduce acestor copii va însemna foarte mult. Iar noi ținem vă mulțumim pentru implicare”, se arată pe pagina de Facebook a Politehnicii.

Clubul alb-violet e implicat prin voluntarii druckeri în această perioadă și într-o campanie împreună cu Primăria Timișoara și comunitatea locală: Oxigen pentru Timișoara. Ieri a fost dus primul pachet format din concentrator de oxigen și pulsoximetru unui pacient cu Covid aflat în recuperare, programul devenind astfel operațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.