Trupa timișoreană Monokrom a lansat o piesă nouă

Trupa timișoreană Monokrom a lansat o piesă nouă

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Monokrom a lansat o melodie care poartă numele de „Anemona”, artwork-ul pentru noua piesă fiind realizat de Sebastian Vancu. La mijlocul lunii noiembrie formația a susținut un recital unplugged în în cadrul proiectului Caravana Culturală a județului Timiș, evenimentul fiind transmis online.

În toamna acestui an Monokrom a lansat discul de debut Sirene de Ambulanță. „Albumul reflectă mai multe fațete ale formației, precum și toate schimbările petrecute în jurul nostru în ultimii patru ani.


Am crescut cu albumul ăsta, ne-am maturizat odată cu el, și ne-am dezvoltat ca muzicieni. Totuși, albumul nu este un amalgam de piese adunate in câțiva ani, el fiind un tot unitar prin esența care a rămas neschimbată, având un vibe anume, care este al nostru propriu. Lansarea albumului este un moment de bucurie și eliberare. Suntem liberi sa ne concentram de acum pe următorul album,care in prezent este deja in lucru“, au transmis membrii trupei.

Primele compoziţii proprii în română ale trupei Monokrom s-au concretizat la începutul anului 2016, iar debutul scenic al formației s-a consumat în cadrul festivalului Studentfest din acelaşi an. De-a lungul anilor, Monokrom a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul Revolution Festival şi Music Travel Festival şi a cântat în deschiderea unor artişti ca Omul cu Şobolani, EMIL, Ska-nk, Moon Museum sau Jurjak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.