Un român a dat foc hotelului din Viena în care stătea în...

Un român a dat foc hotelului din Viena în care stătea în carantină

0
DISTRIBUIȚI

Un român în vârstă de 30 de ani a incendiat, marți, un hotel din Viena, care fusese transformat în centru de carantină. Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei au ajuns la spital din cauza intoxicației cu fum, conform presei locale.

Mai multe ambulanțe, echipaje de poliție și mașini de pompieri au intervenit la fața locului, în urma unui apel care anunța un incendiu la hotelul amplasat în cartierul vienez Sonnwendviertel.

Marți, la ora 12:15, ora locală, zeci de ambulanțe, vehicule de poliție și vehicule de pompieri au împânzit cartierul Sonnwendgasse din Viena-Favoriten.


Un hotel a fost închis, iar echipa de salvare a amenajat chiar și un cort mobil în zonă pentru tratarea celor răniți, relatează presa locală.

„A fost o intervenție majoră, apartamentul era cuprins de flăcări când am ajuns. A existat un nivel de alarmă 2. Toți cei care se aflau în hotel au fost evacuați, apoi incendiul a fost lichidat. Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri, dintre care trei au fost transportate la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al brigăzii de pompieri din Viena, Christian Feiler.

„Am fost acolo cu zece resurse”, a confirmat Corina Had, purtător de cuvânt al serviciului de salvare din Viena. „Șapte persoane au fost îngrijite în trenul K, trei dintre ele trebuind să fie duse la spital, suferind de intoxicație cu fum”.

Potrivit unei comunicări a poliției, un cetățean român în vârstă de 30 de ani ar fi dat foc camerei sale într-o unitate de cazare, folosind mijloace necunoscute în prezent. Poliția l-a arestat pe incendiar la fața locului și a fost dus la spital, cu arsuri ușoare. Biroul de poliție penală de stat din Viena a preluat ancheta. Oamenii legii au deschis o anchetă și încearcă să afle ce anume l-a determinat pe bărbat să incendieze camera de hotel.

 

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.