Aniversare pentru Adi Bărar, unul dintre membrii fondatori ai trupei Cargo: „Zilele...

Aniversare pentru Adi Bărar, unul dintre membrii fondatori ai trupei Cargo: „Zilele trec, dar nopțile-s de coșmar”

0
DISTRIBUIȚI
Foto Lorena Chivulescu

Unul din muzicienii cei mai cunoscuți din scena rock a Timișoarei, Adrian Armand Bărar împlinește astăzi 61 de ani, ocazie cu care redacția PRESSALERT.ro îi urează – alături de melomanii din întreaga țară – un sincer La Mulți Ani!

Artistul care este membru fondator al formației Cargo și-a sărbătorit ziua de naștere timp de nouă ani la rând (până în 2012), cu un eveniment unic în scena autohtonă ce a purtat numele de „Jurnal de Bord”.


E-a lungul anilor, la aceste concerte inedite desfășurate cu ocazia zilei sale de naștere fanii au avut parte de o serie de invitați din lumea muzicii și au avut parte și de o serie de surprize, printre care s-au numărat și posibilitatea de a câștiga chitări semnate de celebrul rocker timișorean. Alături de o serie de premii cucerite în carieră, în 2015, Adi Bărar a devenit cetățean de onoare al orașului Timișoara.

Din păcate, vremurile de pandemie pe care le trăim și care și-au pus amprenta din plin și asupra artiștilor din industria muzicală, au făcut ca planurile celor de la Cargo de a sărbători 35 de ani de existență a formației în 2020 prin evenimente speciale, au fost amânate.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Adi Bărar a folosit câteva versuri din melodia, „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, pentru a-și exprima speranța că-n 2021 membrii trupei să se reîntoarcă la concertele cu public și să fie, vorba unui alt hit al trupei, „Aproape de voi”.

„Astăzi am adaugat încă o pagină la calendar… «Zilele trec dar nopțile-s de coșmar / Vinul e bun dar, sufletul mi-e amar». Vorba cântecului! Sper ca 2021 să nu fie ca 2020!!!”, este mesajul artistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.