ASU Politehnica s-a întărit cu un mijlocaş experimentat şi la nivelul Ligii...

ASU Politehnica s-a întărit cu un mijlocaş experimentat şi la nivelul Ligii I

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica s-a întărit cu „numărul 6” dorit de Dan Alexa după eşecul din testul cu CSM Reşiţa. Mijlocaşul Ionuţ Cioinac a sosit la alb-violeţi de la „defuncta” Turris Tr. Măgurele, grupare cu care a fost aproape de promovare vara trecută. Mijlocaşul central a avut multe apariţii şi la nivelul elitei, majoritatea în tricoul unei alte Politehnici, cea din Iaşi.

Cioinac (30 ani) are 77 de meciuri şi două goluri marcate în Liga I, unde a evoluat pentru Poli Iaşi, Pandurii şi Dinamo.


A crescut la ŞF „Gică Popescu” şi ulterior a mai evoluat pentru formaţii precum Dunărea Galaţi, Fortuna Poiana Câmpina, Farul, Petrolul şi Turris Tr. Măgurele. Cu cea din urmă a ratat agonizant promovarea în ediţia trecută, când teleormănenii au primit gol de la Rapid în ultimele secunde ale campionatului iar în această iarnă finanţatorul Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, a decis să retragă echipa din competiţie după o toamnă mai puţin reuşită.

„Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie. Îmi doresc să pun umărul la readucerea Politehnicii în Liga I. Sincer să fiu, când am fost sunat nu m-am gândit decât la faptul că echipa vrea promovarea, este pe un loc bun în clasament şi avem şanse bune să ne îndeplinim obiectivul. Am avut şi alte oferte din eşalonul secund, dar am ales Politehnica pentru motivele pe care le-am precizat… Sper să realizez lucruri frumoase la Timişoara”, a declarat Ionuţ Adrian Cioinac.

Mijlocaş central defensiv, care poate evolua la nevoie şi ca fundaş central, Cioinac a semnat cu alb-violeţii până în vară, cu drept de prelungire pe încă un sezon. El e al cincilea jucător care s-a alăturat lui ASU Poli în această iarnă, după: Bocşan (Ghiroda), Păduraru (Ripensia), R. Rus (Recea) şi Radunovic (FK Rad, Serbia 1).

ASU Poli dispută următorul amical marţea viitoare, la Timişoara, cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.