Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-Covid din Timișoara, pentru faza 3...

Au fost stabilite centrele de vaccinare anti-Covid din Timișoara, pentru faza 3 a campaniei

0
DISTRIBUIȚI

În Timișoara vor funcționa 17 centre pentru inocularea anti-coronavirus a populației, în faza 3 a campaniei de vaccinare. Nouă dintre cele 17 centre vor funcționa în spații private, a anunțat, astăzi, primăria.

„Mulțumim companiilor care pun la dispoziția Primăriei și a comunității spații pentru centrele de vaccinare care vor deveni operaționale în Faza 3.


 Într-o cursă contracronometru, au fost identificate toate cele 17 spații care îndeplinesc condițiile pentru desfășurarea procesului de vaccinare și acoperă întreg teritoriul orașului, astfel încât  cetățenii să nu fie puși pe pe drumuri. Timișoara dovedește, din nou, că este solidară și la bine și la greu. Pentru ca aceste spații să devină centre de vaccinare au nevoie de dotări, de la paturi până la frigidere. Suntem în etapa I, a vaccinării personalului medical, în spațiile proprii ale spitalelor. Am încredere că vom primi cât mai repede informații despre mecanismele de achiziții și finanțare de la Guvern, ca toate cele 17 centre să fie operaționale în ziua 0 a vaccinării populației generale”, a transmis primarul Dominic Fritz.

Din cele 17 spații, 9 sunt private și au fost puse la dispoziție de Medlife (1 centru), Genki Medical Center (1 centru), Iulius Mall (1 centru), Vox Tehnology Park (2 centre), ISHO (2 centre), Continental Automotive România (2 centre).

Celelalte spații identificate sunt în proprietatea Primăriei Timișoara: Incuboxx (3), Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (2), Clădirea STPT (2), Muzeul de Transport Public (1).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.