Bărbat reținut după ce și-a lovit un vecin cu mașina, l-a dus...

Bărbat reținut după ce și-a lovit un vecin cu mașina, l-a dus în casă, în pat, unde victima a murit

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Suceava, după ce și-ar fi lovit un vecin cu mașina. Acesta a luat victima și a dus-o acasă, a așezat-o în pat, unde a murit.

Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, un localnic din comuna Ostra a alertat autoritățile după ce și-a găsit vecinul mort în casă.


La fața locului a fost chemată Ambulanța, care a constatat decesul.

Cadavrul a fost dus la morgă pentru necropsie. Potrivit polițiștilor, specialiștii au stabilit că acesta prezenta leziuni la nivelul picioarelor.

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă, iar în cadrul cercetărilor au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, oamenii legii au stabilit că un vecin l-a accidentat pe bărbat cu o autoutilitară, după care l-a pus în remorcă și l-a dus acasă.

„L-a pus în pat, probabil cu gândul că își va reveni”, a spus Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava. Mai mult, acesta ar fi trimis alți vecini să meargă acasă la victimă, sub diferite pretexte, pentru a vedea dacă și-a revenit.

Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanței pentru luarea altor măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.