CNAIR îndeamnă șoferii la prudență. Avertizare de vreme rea până marți dimineața

CNAIR îndeamnă șoferii la prudență. Avertizare de vreme rea până marți dimineața

0
DISTRIBUIȚI

deszapezire

Ninge și se va depune polei, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în principal în zona de sud a țării, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care îi avertizează pe șoferi să circule prudent și să plece la drum cu mașini echipate de iarnă.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea care intră în vigoare sâmbătă la ora 23.00 și e valabilă până marți, la ora 06.00.


Aceasta vizează precipitații mai ales sub formă de ninsoare, intensificări ale vântului și depuneri de polei, în special în zona de sud a țării.

„Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele vizate, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, anunță CNAIR.

Administratorii drumurilor recomandă limitarea circulației autovehiculelor cu masa maximă total autorizată mai mare de 7,5 t, pentru evitarea producerii de blocaje în trafic din cauza fenomenelor meteorologice.

Toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.