Modificare în lotul lui CSM Lugoj. Timișencele mizează pe o nouă jucătoare...

Modificare în lotul lui CSM Lugoj. Timișencele mizează pe o nouă jucătoare din Serbia

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a înlocuit o jucătoare din Serbia cu o alta din aceeaşi ţară vecină.


Anastasija Sekulic s-a alăturat formaţiei de volei feminin de pe Timiş după ce o altă sârboaică – Tamara Ignjic – a renunţat la activitatea sportivă.

CSM-ul s-a reunit pe 2 ianuarie pentru continuarea ediţiei 2020-21 a campionatului intern. Lugojencele au fost eliminate în luna decembrie din Europa (CEV Challenge Cup) tot de turcoaicele de la THY Istanbul în manşa unică din Las Palmas.

La capitolul jucătoare CSM-ul a transferat o nouă jucătoare din Serbia, după ce Ignjic a renunţat la volei din „motive personale”. Astfel, a fost adusă Anastasija Sekulic (foto), „secund” de 1,81 metri înălţime şi 22 de ani. O jucătoare care a fost o prezență constantă în naționala de junioare a Serbiei dar și componentă a echipei Steaua Roşie Belgrad. În vară trupa lugojeană le-a adus şi pe conaţionalele Canak şi Koprivica.

Pentru CSM Lugoj următorul turneu în Divizia A1 va fi în perioada 22-24 ianuarie, la Blaj, unde timișencele vor întâlni Dinamo și Volei Alba Blaj. Bănăţencele sunt pe 7 în ierarhia naţională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.