Cursuri de formare și perfecționare profesională, la CCIAT. Cum vă puteți înscrie

Cursuri de formare și perfecționare profesională, la CCIAT. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

Direcția de formare și perfecționare profesională a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada ianuarie-februarie 2021 noi serii de cursuri. Acestea se finalizează prin susținerea unui examen și sunt autorizate de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesională din Județul Timiș.

Un prim curs este cel de gestionar depozit, care se va desfășura între 25 ianuarie și 3 februarie, de luni până vineri, între orele  16,30 și 19,30. Taxa de participare este de 1.000 de lei, cu o reducere de 10% pentru membrii CCIA Timiș și de 20% pentru șomeri, în baza adeverinței de șomaj. Cursul se adresează celor ce doresc să fie certificați în recepția, manipularea, depozitarea, livrarea și inventarierea mărfurilor și formează specialiști în gestiunea și evidența mărfurilor și bunurilor.

Între 25 ianuarie și 12 februarie se va desfășura un curs de inspector/referent resurse umane, cu program de luni până vineri, între orele 17,00 și 20,00, cu excepția primei zile de curs, când acesta va începe la ora 16,00.


Taxa de participare este de 800 de lei, achitabilă în două rate pentru persoanele fizice. Problemele abordate se vor referi la contractul individual și colectiv de muncă, vechime, jurisdicția muncii, răspunderea salariaților și salarizare, permis de muncă, formare profesională, asigurări sociale de stat, legislația muncii, desfășurarea activității ca întreprinzător particular, selecția personalului, precum și instruirea în aplicația REVISAL.

Un ultim curs este cel de expert achiziții publice, care se va desfășura din 26 ianuarie până în 10 februarie, și se adresează atât autorităților contractante cât și celor care doresc să participe la licitații publice, în calitate de ofertanți. Taxa de participare este de 1.000 de lei, cu reducere de 10% pentru membrii CCIA Timiș și absolvenții sesiunilor de instruire privind achizițiile publice organizate de CCIAT, și de 20% pentru șomeri, în baza adeverinței de șomaj.

Cursurile se vor desfășura la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș de pe bdul Eroilor de la Tisa iar înscrierile se pot face la camera 117, zilnic între orele 8,00 și 16,00, la telefon 0720.444.121 sau la adresa de mail tavramov@cciat.ro. Informații suplimentare despre cursuri sunt disponibile pe site-ul www.cciat.ro.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.