Decizie dubioasă în cazul atacării notarului public Panduru – un singur reținut,...

Decizie dubioasă în cazul atacării notarului public Panduru – un singur reținut, nicio interdicție pentru ceilalți atacatori UPDATE 1 Decizia instanței

9
DISTRIBUIȚI

După scandalul în care notarul public Viorel Panduru a fost snopit în bătaie în biroul său din centrul Timișoarei, cinci bărbați au fost ridicați de polițiști și duși la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Printre aceștia se află luptătorul de K1 Adrian Mitu, fratele acestuia Codruț Mitu, Cătălin Răceanu și Ionuț Denis Răceanu.

În timpul audierilor, notarul public Viorel Panduru a declarat că indivizii au intrat în biroul său și, după ce l-au amenințat, au început să-l lovească.


Printre cei identificați de notar ca fiind printre cei care l-au lovit s-a aflat și luptătorul Adrian Mitu. Secretara acestuia a declarat că în momentul în care a intrat în biroul notarului, acesta era căzut și era lovit de toți cei care intraseră.

Agresorii au susținut la unison că singurul care l-ar fi lovit de câteva ori cu pumnul este Ionuț Răceanu, inclusiv tatăl acestuia aruncând toată vina asupra fiului său. Luptătorul K1 a susținut că el, de fapt, l-a apărat pe notar de agresorul care a fost foarte greu de stăpânit și a negat că l-ar fi lovit.

Cu toate că victima are numeroase răni toate acestea ar fi fost provocate, conform declarațiilor date de suspecți, de doi – trei pumni. După audieri, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore, sub acuzația de ultraj a lui Ionuț Răceanu. Adrian Mitu și Cătălin Răceanu sunt suspecți pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni și au fost lăsați să plece acasă. Procurorul nu a dispus nicio măsură de protecție pentru victimă. Judecătoria Timișoara urmează ca astăzi să se pronunțe asupra cererii de arestare a lui Ionuț Răceanu.

UPDATE 1 Judecătoria Timișoara a decis, în această seară, ca Ionuț Răceanu să fie plasat în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu contestație.

 

 

 

9 COMENTARII

  1. Dubioasa nu prea ! Traficanți de droguri , și cămătari locali celebri au bătut un notar ca nu le-a convenit prețul “smenurilor” cu imobiliare care le fac băieții ăștia de ani de zile . Cu 8 clase și putina profesională sunt toți dezvoltatori imobiliari de succes … ca și Boncu sau Gherman de altfel . Sunt toți o mare familie … deci nu e dubios … vreun procuror client sau colaborator susține sportul aparent :)))

  2. Noroc cu Mitu care de-obicei e pe holurile notarilor cu afaceri și instinctul lui de bun samaritean a făcut ca bătrânelul din imagine sa scape cu viața din mâinile brutelor nemiloase care neavând decât școala vieții nu au calculat bine taxa de timbru …. intervin toți Bătăușii , corupții și Hoții din oraș sa ii scoată , bine-nțeles ca e dubios .

  3. Au fost prin Craiova si le-a placut! Acum vor da faca si acasa cum e acolo :)) adunatura de vanzari ei de prafuri si batausi de ocazie. Intra-o tara civilizata pt asa ceva iti anuleaza cariera de luptator profesionist si infunzi si puscaria. La noi … e pe fata , isi retrace plangerea domnul notar iar ei ii dau in ban si serviciile lor de roacketi pe viitor

  4. 6 luptatori pro K1 contra in notar trecut de 60 de ani . Nu a venit si antrenorul, Falcusan sa fie sigur ca bombardierii lui nu au problema ? Pe Nasleu l-a sun at cineva ? Ca trupa Boncu si Paul e pe domiciliu… daca nu ai fost achitati

  5. Dubioasa???Oameni buni notarul asta spune un pret si la sfarsit e cu totul altul,omul e un mincinos penal care promite ca rezolva nnn lucruri si cand mergi sa il intrebi gaseste tot timpul o scuza de rahat dupa care tot el e agresiv.Oricum se va termina cu o impacare ca asta si urmareste:sa ia bani de la acesti oameni.Anchetazil si pe jegu asta.

  6. O ceată de traficanți și cămătari au agresat un hoț corupt . Primii sunt “sportivi profesioniști” iar cel din urma notar public … Mergeți și peste Cojocariu dacă tot sunteți in campanie băieți . Trebuie aprobare de la Nasleu și Minda ? :)))

  7. Probabil cineva din parchet are vreo casa cumpărată de la firma MTI care aparține agresorilor sau bani luați cu camata ca doar se practica..păcat ca notarul nu ia împuscat. Era legitima apărare!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.