Documentar cu Florin Piersic și acțiune caritabilă, la Timișoara, cu ocazia zilei...

Documentar cu Florin Piersic și acțiune caritabilă, la Timișoara, cu ocazia zilei de naștere a actorului

0
DISTRIBUIȚI

florin piersic

Florin Piersic, actorul despre care maestrul Radu Beligan spunea că este „cel mai frumos cadou pe care l-a făcut Dumnezeu poporului român”, acest magician al cuvântului înzestrat cu har creator, o mare sensibilitate și dăruire totală, un temperament vulcanic și neobosit, un om cu mare dragoste de semeni și respect pentru valorile neamlui său, împlinește în 27 ianuarie 85 de ani.

De mai multă vreme, Florin Piersic și-a făcut cunoscută dragostea pentru Timișoara iar orașul dorește acum, la rândul său, să-i arate prețuirea și recunoștința pentru toate momentele minunate oferite de îndrăgitul actor.

Prin intermediul fundației Artmedia, timișorenii pot avea o întâlnire de suflet cu Florin Piersic miercuri, 27 ianuarie, ora 20,00 și joi, 28 ianuarie ora 16,00, la Tele Europa Nova, unde va fi difuzat filmul documentar-artistic „Cel mai iubit dintre români”, realizat de timișoreanul Victor Popa.


Filmul va putea fi urmărit și pe Fundatia Artmedia | Facebook. Cu prilejul sărbătoririi celui mai popular și iubit actor român, la inițiativa ÎPS Ioan Sălăjan, mitropolitul Banatului, este demarată o acțiune caritabilă împreună cu fundația Artmedia, la rândul ei preocupată de acte de caritate, în sprijinul asociației „Salvați copiii”, făcând apel la generozitatea cât mai multor timișoreni. Contribuțiile pot fi depuse în contul RO30RNCB0249049269910001, informații suplimentare putând fi obținute la telefon nr. 0742.215.547. Florin Piersic este primul care mulțumește organizatorilor pentru această inițiativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.