Domeniul Regal de la Săvârșin se redeschide pentru public

Domeniul Regal de la Săvârșin se redeschide pentru public

0
DISTRIBUIȚI

Domeniul Regal de la Săvârșin, care găzduiește reședința privată a Familiei Regale în România, va fi deschis publicului din 1 mai.

Anunțul a fost făcut pe pagina de internet a Casei Regale. Urmează ca detaliile despre vizitarea castelului și a parcului să fie prezentate în timp util celor interesați.

În același timp, Casa Regală a anunțat că prima carte regală din anul 2021 va apărea la Curtea Veche Publishing, cu titlul „Povestea Castelului Săvârșin”, sub semnătura Alteței Sale Regale Principele Radu.


Volumul, ilustrat cu fotografii de epocă și actuale, este publicat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la întoarcerea Familiei Regale la Săvârșin, în ziua de 1 iunie 2001.

Fotografiile înfățișează domeniul pornind de la istoria lui din secolul al XVII-lea, până în anul 1947. Lor li se adaugă imagini din anii 2001-2021, când castelul a revenit la viață.

Volumul cuprinde, de asemenea, o descriere a celor opt ani în care clădirea istorică a beneficiat de o restaurare complexă și de înaltă calitate profesională.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.