Dosar penal și amenzi uriașe după petrecerea de logodnă dintre doi copii

Dosar penal și amenzi uriașe după petrecerea de logodnă dintre doi copii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-530674251">

Logodna dintre doi copii, unul de 12 ani și altul de 15 ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, a fost stricată de polițiști, iar organizatorul petrecerii, cel mai probabil unul dintre părinți, a fost amendat și s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Polițiștii din Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti – Postul de Poliţie Coţofenii din Faţă s-au sesizat din oficiu după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu o petrecere la care participau mai multe persoane care nu respectau prevederile legale în contextul pandemiei de Covid-19.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în 12 ianuarie, între orele 12.00 – 15.00, mai multe persoane au participat la o logodnă, între doi copii de 12 și 15 ani, care s-a desfăşurat la locuinţa unui bărbat de 33 de ani, din comună.

Organizatorul petrecerii a fost amendat cu 10.000 de lei în calitate de organizator al evenimentului.

În urma vizionării imaginilor video, au fost identificate 12 persoane care au fost sanctionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 40.000 de lei.

Totodată, poliţiştii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment.
De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.