Dramă pentru o familie din Banat, în plină iarnă: casa le-a fost...

Dramă pentru o familie din Banat, în plină iarnă: casa le-a fost distrusă de un incendiu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-828154772">

Intervenție de urgență, în această dimineață, a pompierilor militari cărășeni, la un incendiu anunțat prin apel 112, in jurul orei 06.30, la o casă din localitatea Bojia (comuna Cornereva).

„Au intervenit două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și a Punctului de Lucru Băile Herculane, și 11 voluntari cu o motopompă din cadrul SVSU Cornereva. Incendiul care s-a manifestat generalizat la intreaga locuință, fără pericol de propagare la alte obiective, a fost localizat rapid si lichidat in jurul orei 12.00. Nu s-au inregistrat victime, dar au fost distruse de incendiu bunuri in valoare de aproximativ 70.000 lei (acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și trei încăperi ale locuinței cu bunurile aflate in interiorul acesteia), fiind salvate bunuri în valoare de aproximativ 60.000 lei”, a transmis ISU Caraș-Severin.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la instalația electrică.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.