DRDP Timișoara a scos pe teren aproape 100 de utilaje pentru deszăpezire,...

DRDP Timișoara a scos pe teren aproape 100 de utilaje pentru deszăpezire, peste noapte. Cum se circulă în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Nu mai puțin de 91 de utilaje au patrulat și acționat pentru răspândirea de material antiderapant pe drumurile naționale din zona de vest, în cursul nopții trecute. Au fost folosite peste 540 de tone de sare și clorură de calciu.

Cele mai multe intervenții au fost pe raza de activitate a SDN Caransebeș, cu 33 de utilaje, județul Timiș fiind patrulat de 25 de utilaje, care au răspândit 140 de tone de material antiderapant, iar și județele Arad și Hunedoara s-a intervenit cu 19 utilaje și peste 170 de tone de material antiderapant.

Pe autostrăzile din vest drumarii au acționat cu 14 utilaje și peste 90 tone antiderapant.

DRDP Timișoara le atrage atenția șoferilor ca în condițiile unui carosabil alunecos, să evite pe cât posibil manevra depăşirii.


Dacă manevra este necesară, realizați-o numai după o asigurare temeinică.

La nivel național, în intervalul 12 ianuarie, ora 17:00 – 13 ianuarie, ora 05:00, drumarii de la CNAIR au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi cu 927 de utilaje și au împrăștiat aproximativ 5.669 tone material antiderapant, anunță compania de drumuri.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis, miercuri, reprezentanții CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.