Dumbrăvița iese din carantină. Când se va putea circula fără restricții

Dumbrăvița iese din carantină. Când se va putea circula fără restricții

1
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au decis să nu prelungească starea de carantină în comuna Dumbrăvița.

Subprefectul Mircea Băcală a convocat, astăzi, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.


În cadrul ședinței a fost prezentantă situația epidemiologică la nivelul județului Timiș.

Totodată s-a pus în discuție problema localității Dumbrăvița, unde carantina expiră sâmbătă noaptea, și s-a decis că nu se va mai prelungi măsura de carantinare a comunei.

Subprefectul Mircea Băcală a cerut structurilor Ministerului Afacerilor Interne să intensifice controalele pentru a impiedica creșterea, din nou, a ratei de infectare și pentru a se evita o nouă carantinare. Totodată, subprefectul județului Timiș a solicitat o mai mare implicare a autorităților locale în conștientizarea cetățenilor să respecte regulile din pandemie.

Astăzi, rata de infectare cu coronavirus la Dumbrăvița este de 6,88 la mia de locuitori.

1 COMENTARIU

  1. În schimb noi vrem sa deschidem școlile peste o săptămână… Câtă prostie la cei ce ne conduc?! Transpartinic, Sunteți toți niște Criminali în serie. Pina la urma veți răspunde ptr deciziile strambe luate și PUȘCĂRIA SCRIE PE VOI!! Stai sa ajungă Sosoaca la JUSTIȚIE și UMPLE PUȘCĂRIILE CU VOI! O sa termine și cu toate fufele și neghiobii cocoțați pe functii in fruntea judetului, care apoi se dau la fund când situatia se agraveaza. Ceaușescu va dădea glonț la atita iresponsabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.