Femeie din vestul țării, dată dispărută după ce nu a fost găsită...

Femeie din vestul țării, dată dispărută după ce nu a fost găsită acasă, iar la telefonul mobil nu răspunde. Dacă ai văzut-o, sună la 112!

1
DISTRIBUIȚI

Poliția orașului Petrila caută o femeie dispărută de la domiciliu. Dispariția a fost anunțată de fiul femeii care a le-a spus polițiștilor că mama sa nu răspunde la telefon.

Potrivit IPJ Hunedoara, joi, Poliția Orașului Petrila a fost sesizată de un bărbat din localitate despre faptul că mama sa, Angela Balint, în vârstă de 60 de ani, nu răspunde la telefon și nici la soneria de la ușa apartamentului.

La locuința femeii s-au deplasat un echipaj de Poliție și o echipă SMURD, care au pătruns în apartament.


În interior nu a fost găsită femeia, nu erau urme de deranj, iar telefonul și poșeta acesteia nu se aflau în locuință, au precizat polițiștii.

Poliția a început căutările femeii și solicită ajutorul populației.

„Semnalmentele femeii: constituție solidă, înălțime aproximativ 165-170 cm, greutatea aproximativ 80 kilograme, păr blond, până la umăr, ochi albaștri, față rotundă. Persoana respectivă a fost dată în urmărire națională, iar activitățile în vederea depistării acesteia continua. Persoanele care pot oferi informații utile anchetei sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție”, au anunțat reprezentanții Poliției.

1 COMENTARIU

  1. Eu am fost sa schimb 100 de euro în bistriza luna acesta și sunt sigur ca femeia asta era acolo la amanetat ceva aur.. nu am băgat de seama pentru ce .dar e posibil sa fi fost în bistrita???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.