Florin Pădurean e noul „principal” al fetelor de la Fortuna Becicherecu Mic....

Florin Pădurean e noul „principal” al fetelor de la Fortuna Becicherecu Mic. Echipa timişeană din play-off s-a reunit azi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: www.facebook.com/acsfortunabecicherec

Gruparea timişeană din elita feminină, Fortuna Becicherec Mic are oficial antrenor principal după despărţirea de Sorin Brîndescu, produsă la finele anului 2020. Noul tehnician e nimeni altul decât Florin Pădurean, aflat deja în staff-ul echipei şi care a fost „principalul” bănăţencelor până în urmă cu un an de zile.

Timişencele s-au reunit azi cu noul antrenor, Laura Rus şi compania vor fi conduse de Pădurean, cel care a fost şi „secund” sub comanda lui Sorin Bîrndescu, alături de nou „principal” va continua şi Andra Vela, antrenoare de asemenea aflată deja în staff.


În iarnă a părăsit echipa şi preparatorul fizic Remus Datcu, în schimb, acum site-ul oficial al Fortunei anunţă că organigrama va fi completată cu un antrenor cu portarii în perioada următoare.

„În primul rând, doresc să îi mulțumesc domnului Sorin Brîndescu pentru faptul că a împărtășit din experiența lui cu staff-ul, am avut foarte multe lucruri de învățat pe plan fotbalistic de la dânsul. Mulțumesc și conducerii pentru încrederea de a mă repune în funcția de antrenor principal. Îmi doresc să continui ce am început la acest club încă din 2016, să duc echipa cât mai sus. Voi face tot ce este posibil, alături de staff-ul meu, să fac fetele să înțeleagă că doar împreună, un grup unit, o familie, putem să ne atingem obiectivele. Doar prin ambiție, devotament, încredere și foarte multă muncă vom putea ridica trofee deasupra capului. Ne așteaptă un play-off cu meciuri grele contra unor echipe puternice, experimentate, care vor lupta în fiecare partidă pentru cele trei puncte, dar noi nu suntem o nucă ușor de spart, ci dimpotrivă, ne vom bate până la fluierul final să obținem victoria. Dar aceste victorii se obțin doar muncind zi de zi, la capacitate maximă”, a declarat Florin Pădurean, alături de care Fortuna făcuse pasul în elită.

Fortuna Becicherecu Mic a terminat sezonul regular al Ligii I feminine pe locul 2 şi va disputa primul meci din play-off pe 14 martie, pe terenul arădencelor de la Piroş Security.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.