Primarul Fritz, vizită la firma care asigură deszăpezirea, în ziua primei ninsori...

Primarul Fritz, vizită la firma care asigură deszăpezirea, în ziua primei ninsori din această iarnă la Timișoara: „Îmi doresc ca fiecare cetățean să aibă la rându-i grijă de micul trotuar din fața casei sau blocului în care locuiește”

1
DISTRIBUIȚI

După primii fulgi de nea căzuți duminică seara la Timișoara, primarul Dominic Fritz a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că de dimineață a fost la sediul Brantner (firma responsabilă de salubrizare și deszăpezire), să vadă dacă este pregătită să facă față condițiilor de iarnă.


Fritz a fost însoțit de colegii din primărie responsabili pentru situații de urgență și pentru deszăpezire.

„Deja din noiembrie, am format un nucleu de reacție rapidă cu toți cei implicați, inclusiv cu Poliția Locală, condus de viceprimarul Ruben Lațcău. În fiecare noapte, o echipă de la Brantner verifică situația pe poduri și la intrările în oraș, pentru a decide dacă e nevoie de materiale antiderapante sau sare, prevenind poleiul. Reprezentanții Brantner m-au asigurat că au suficient personal la dispoziție, disponibil 24 ore din 24, pentru a ieși pe străzi cu utilajele de îndată ce începe ninsoarea sau înainte de-a da înghețul. În cazuri extreme, vor ajuta și societățile din subordinea Primăriei”, a precizat primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a mai declarat că, în prima fază, municipalitatea va curăța podurile, pasajele și viaductele, intrările în oraș, principalele intersecții și bulevarde, stațiile de transport în comun și străzile pe care circulă acestea. Apoi va continua cu restul străzilor. SDM va ajuta să nu rămână grămezi de zăpadă pe margine.

„Îmi doresc ca fiecare timișorean să aibă la rându-i grijă de micul trotuar din fața casei sau blocului în care locuiește, să arate că e parte din comunitate și că îi pasă de ea”, a mai transmis Fritz.

1 COMENTARIU

  1. pe trotuarul din fata casei mele e parcata o masina abandonata. multumesc, primarule. cand fac plangeri la primarie, „ne concentram eforturile pe covid” e raspunsul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.