Grav accident de circulație pe o șosea din vestul țării, trei persoane...

Grav accident de circulație pe o șosea din vestul țării, trei persoane încarcerate FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această seară pe DJ 709C, la ieșirea din Arad spre Iratoșu. Un microbuz în care se afla doar șoferul și un autoturism în care se aflau două persoane s-au ciocnit frontal. În urma impactului, toate cele trei victime au rămas blocate în autovehicule.

La fața locului, ISU Arad a trimis un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere cu modul descarcerare și un echipaj SMURD, alături de două ambulanțe din partea SAJ.

Echipajele de descarcerare au extras victimele, trei bărbați, din mașini și le-au predat echipajelor medicale pentru acordarea primului ajutor.

UPDATE La volanul microbuzului se afla un bărbat de 38 de ani, din Arad – rănit ușor -, care se deplasa dinspre Arad spre Iratoșu, în timp ce autoturismul – care circula din sensul opus de mers – era condus de un bărbat de 34 de ani, din Arad, rănit grav în urma impactului frontal.


În mașină se mai afla o persoană de sex masculin, în vârstă de 33 de ani, tot din Arad, rănit ușor, a transmis aradon.ro.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.