K-lu a lansat un nou videoclip: „Am învățat că, atunci când se...

K-lu a lansat un nou videoclip: „Am învățat că, atunci când se schimbă ritmul, trebuie să schimbi și tu balansul“

0
DISTRIBUIȚI

Noul single lansat de K-lu poartă numele de „Skank in the air” și are parte de un videoclip „meseriaș” care pune în valoare sound-urile specifice amestecate cu abilitate de artistul născut în 1976. Pe numele său adevărat Alin Constantin, K-lu și-a creat un nume aparte în scena autohtonă prin sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti célèbre.

Având în vedere că traversăm o perioadă în care transformările sunt la ordinea zilei în toate domeniile de activitate, am fost curioși să aflăm cum a trecut K-lu prin aceste vremuri și care sunt concluziile pe care le-a însușit.

„La începutul pademiei eram foarte optimist, credeam că statul în izolare, o să-mi ofere acel timp și aceea liniște după care tânjeam, credeam că va fi perioada perfectă să-mi finalizez toate proiectele începute, să scot un album nou, să am mai mult timp de mine. Dar nu a fost așa. În scurt timp mi-am dat seama că acele restricții (normale de altfel), mi-au îngrădit atât libertatea de mișcare precum și starea de spirit. Odată cu izolarea a început calvarul anului 2020, un an foarte greu pentru mine, un an fără evenimente, fără socializare și fără inspirație, un an în care nu am mai participat la nici un festival, și nu am mai putut duce la final colaborările în care eram implicat. Am învățat că, atunci când se schimbă ritmul, trebuie să schimbi și tu balansul, altfel te vei trezi că dansezi frenetic pe un ritm lent, iar asta va deveni o mare problemă“, a spus K-lu.

Și fiindcă noua normalitate a adus cu ea o serie de transformări, la fel ca și alți artiști, DJ-ul a lansat o campanile de fidelizare a fanilor, prin intermediul platformei Patreon, care se găsește aici.

„Am foarte multe piese începute, iar platforma Patreon a fost o motivație și o determinare în a-mi finaliza muzica și a o posta acolo.


De când am această pagină, sunt mult mai inspirat și mult mai creativ, postez aproape săptămânal materiale noi. În momentul de față pe pagină se găsesc doar piese în exclusivitate, unde cei abonați (în schimbul unei sume modice) devin patroni și pot să asculte sau să descarce muzică de acolo“, a explicat K-lu.

Chiar dacă planurile pentru anul 2020 au fost date peste cap, artistul intenționează să lanseze în acest an două material sonore și este încrezător că 2021 va fi marcat de o tranziție… lentă de la pandemie spre o viață „normală“.

„În prima parte a pandemiei am fost varză, dar se pare că m-am adaptat noului ritm de viață și mi-a revenit focusul pe partea creativă. Pentru 2021 am în plan să scot două materiale , un E.P. și un album, sper să reușesc până în vară. Nu cred că o să ne întâlnim prea curând cu vechea normalitate, cred mai degrabă că anul 2021 va fi marcat de o tranziție foarte lentă de la pandemie spre o viață normală. Da, cred că în acest an vor avea loc festivaluri, petreceri și concerte în aer liber, dar cu restricțiile de rigoare. Se pare că distanțarea socială, masca și măsurile de igienă nu au reușit să oprească această pandemie, de aceea cred că șansa noastră ar fi imunizarea în masă, adică vaccinarea sau orice altă formă de producere a anticorpilor“, a mai spus K-lu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.